Sylwester 2014 – 470zł/para
Rozpoczęcie balu 20.00
Przystawka
Roladka z łososia wędzonego faszerowana szpinakiem i puszystym twarożkiem
Danie kolacyjne 20.30
Polędwiczka wieprzowa otulona szynką parmeńską, podana z puree marchwiowo-ziemniaczanym i sałatką z pieczonych buraczków i pomidorków cherry na piance chrzanowej
Deser 21.00
Aksamitne lody śmietankowe podane na cieście brownie z konfiturą z wiśni
II Danie kolacyjne 23.00
Grillowany karczek podany z pieczonym ziemniakiem z serem gorgonzola i kolbą kukurydzy
Powitanie Nowego Roku lampką wina musującego 0.00
III Danie kolacyjne 2.00
Róża z sandacza i cukinii na sosie z kurek podana romanesco
Bufet zimnej płyty
Łosoś pieczony (w całości), pieczone nadziewane kaczki, pieczony udziec wieprzowy, pasztety i mięsa pieczone, swojskie wędliny, owoce morza, różyczki łososia na musie krymskim, kawior, deski gatunkowych serów, galarety cielęce i drobiowe, tradycyjny śledzik w oleju, śledzie opiekane, sałatki, pomidorki koktajlowe faszerowane łososiem
Patery ciast i owoców
Napoje zimne i gorące bez ograniczeń